De opstelling

Tijdens het Grootste Kantinefeest van Nederland komen natuurlijk de grootste kantinehits voorbij.

Wij hebben daarom ook tijdens de editie van 2024 weer de grootmeesters van de kantinesound binnen weten te halen!
Alle snor-invetters komen deze avond aan hun trekken, want oh oh oh, wat staat er een dijk van een programma!

Hieronder de opstelling van 2024.

 

Heb je even voor mij?
Kom meer te weten
Ik weet genoeg

Heb je even voor mij?
De Tour de Frans begint in 2024 namelijk al op 15 juni.
Niemand minder dan de Koning van het (kantine)Feest zelf komt naar Hengevelde!
Deze geliefde volkszanger met misschien wel het meest herkenbare stemgeluid van Nederland draait zijn hand niet om voor een uitdaging. Naast zingen is deze vrolijke Frans namelijk ook nog eens acteur, presentator, jurylid en ridder!
Maar tijdens het Kantinefeest is hij op zijn best, want zoals hij zelf zegt: ‘uiteindelijk draait het leven om de lach en de gezelligheid!’ En waar vind je dat anders dan tijdens het Grootste Kantinefeest?

Kom meer te weten
Ik weet genoeg

‘Feest je vana-na-na-na-navond met mij?!’

Deze blonde parel is allang niet meer alleen het zusje van. Ze is regelmatig op de podia in het land te zien, waar ze haar herkenbare Nederlandse repertoire ten gehore brengt. En laat dat nou perfect passen het feest in onze kantine! Meezingen, dansen en drinken met Monique, WE WANT MO!

Kom meer te weten
Ik weet genoeg

Meest gedraaide artiest in de Nederlandse horeca? Hier op an!
Met zijn hits ‘Huisje Op Wielen’ en ‘Leef Als een Zigeuner’ zet hij vele cafés in beweging. Deze goedlachse volkszanger met Amsterdamse roots weet wel hoe hij een feestje moet maken en dat hij populair is, bewijst het feit dat zijn liedjes al meer dan 100.000.000 (100 miljoen!!) keer zijn gestreamd.
Hier op an, met je huisje op wielen!

Kom meer te weten
Ik weet genoeg

De naam zegt het al…
Waar DJ’s stoppen, gaan de Guilty Pleasure Girls verder. Moeiteloos wordt er geschakeld van onvervalste meezingers als Why Tell Me Why naar partyknallers als Barbie Girl. De kantine wordt omgetoverd tot een deinende feestarena waarin je steeds verrast wordt door de volgende foute hit.
Vals meezingen? Je raarste dansje uit de kast trekken? Vanavond mag het!

Kom meer te weten
Ik weet genoeg

Afsluiten in de hoogste versnelling met dit bij elkaar geraapte zooitje…
Je kent het wel: te popie DJ’s die de hitjes net te snel doormixen, springend van de ene naar de andere muziekstijl, totaal geen lijn in te ontdekken… Juist! En je voelt het al aankomen: dat komt naar Hengevelde! Want gekkigheid daar gaat het om bij Fort Fiësta.
Maak kennis met ‘Tutu Thomas’, een zingende slager, Skileraar Bas, een DJ zonder talent en geniet (of niet) van Oranjeknallers, après-ski, fanfaremuziek, meezingers en ’90’s in een nader te bepalen, niet te begrijpen volgorde.

Kom meer te weten
Ik weet genoeg

Er was eens een Koning van de kantine én het Pietertje van de kantine. In beide gevallen zijn het titels waar je ontzettend trots op mag zijn! Maar er kan er natuurlijk maar één de echte “Pater Familias der Grootste Kantinefeest van Nederland” zijn: DJ IVAR!

Sinds de eerste editie staat hij achter de knoppen en ook dit jaar mag hij absoluut niet ontbreken. Met DJ Ivar erbij, hebben wij de opstelling rond en kunnen jullie verder met de training voor de zwaarste derde helft van het jaar!